Verification: 1f3f77cc26383a9e

Professionell

Biltvätt 

I hjärtat av Hägersten! Boka en tid idag!

BILTVÄTT – BILVÅRD – BILREKOND – BILPOLERING – DÄCKSERVICE

Om oss

Om Oss

Original Bilvård AB.

Vi utför alla typer av arbeten inom bilvård, verkstad och däckhotell, kom in till oss så kan vi prata mer om vad du och din bil behöver!

Lång erfarenhet

Vi på Original Bilvård har lång och bred erfarenhet inom bilvård och bilservice. Vi använder oss endast av de skonsammaste och bästa bilvårdsprodukter. Vårt mål är 100% nöjd och återkommande kunder.

100% Trygghetsförsäkring

Vår ansvarsförsäkring hos IF företagsförsäkringar skyddar både dig och din bil. Så du kan känna dig trygg när du besöker oss eller när du lämnar din bil hos oss. Vår försäkring täcker alla typer av skador upp till 10 milj. Sek.

Säkerhet & Trygghet

Vi på Original bilvård strävar alltid efter att våra lokaler ska vara så säkra som möjligt för att du som kund eller partner till oss ska vara trygg när du lämnar din bil hos oss. Våra  lokaler är larmade, kameraövervakade och upprätthåller en god brandsäkerhet.

Miljö & miljökänslighet.

Våra produkter är giftfria, icke-förorenande, lösningsmedelsfria, icke frätande, icke brännbara, slipfria, fosfatfria, blekmedelsfri, och fria från ammoniak. Produkterna som vi använder har godkänts och blivit certifierad av många stora internationella miljöorganisationer.

4.7/5 (3 Reviews)